Banbury Park, Walthamstow

The design and construction of 351 residential units of two to five stories, retail space, office space, community space, creche and associated parking.

  • Budget:£52,000,000
  • Procurement:Design and Build
  • Client:Circle
  • Concept Architect:Divine Ideas Architects
  • Working Drawings Architect:HTA Design LLP
  • Agent:PRP Project Services

The proposals involve the regeneration of the under-utilised existing industrial land which is part of the Blackhorse Lane street scene in Waltham Forest. This site will be redeveloped to provide new homes, retail units, B1 spaces, and additional community facilities. The development will create new public realm areas and improve accessibility to the area.

The aim is to create a residential led, mixed use development that successfully regenerates the industrial landscape and provides the space and facilities necessary for modern urban living.

A collaborative approach

Tell us about your scheme and we'll help you overcome challenges and achieve your aspirations.